sekerlileblebi

Just another WordPress.com site

>Arnavut Ciğeri Nisan 6, 2009

Filed under: Yemekler. — Şekerli Leblebi @ 19:34

> Ciğeri çok severim ama önemli püf noktaları olmadan yumuşacık kokusuz bir ciğeri evde pişirmek çok zor. forumdan süper bir tarif. pazar günü yaptım biz bayıldık lezzete.

yarım kg kuşbaşı doğranmış ciğeri gazete veya kağıt havlu üzerine serin ve üzerine 1 tatlı kaşığı sirke gezdirilir.derin bir kapta 1 avuç kadar un bir çay kaşığı karbonatla karıştırılır.ciğerler bu una bulanıp kızgın yağda en fazla 3 dakika kızartılır.ocaktan indirince de tuzu atılır.



 

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s